WELKOM BIJ MIJN EERSTE BLOGPOST

Ik ben blij dat de stichting JuCoBa nu een website heeft!..Wassili en Evelien dank je wel! Er werd veel naar gevraagd sinds ik mijn bericht op Facebook plaatste. Voor alle  lieve mensen die zo met ons meeleven wil ik graag proberen met regelmatig een blog te plaatsen om te vertellen hoe het me vergaat.

Gisteren ben ik weer aangekomen in het UMCG in Groningen om te starten met de derde chemokuur. Elke twee weken word ik hier opgenomen voor drie dagen. Folfirinox heet de chemokuur waarmee de artsen willen proberen de groei van de kwaadaardige cellen af te remmen en zo tijd te winnen. Direct na onze reis naar Sri Lanka startte ik met de eerste. Dit viel niet mee, de dagen erna werd ik erg ziek en misselijk. Moeilijk, omdat de afweging er steeds is of de gevolgen van behandeling wel voldoende opwegen tegen de kwaliteit van leven. Gelukkig voelde ik me de dagen na de tweede kuur een stuk beter waarmee ik weer nieuwe moed kreeg om dit ten minste zes kuren vol te gaan houden!..Ook pas dan zal voldoende inzicht zijn of de kuren het beoogde resultaat gaan hebben.

Het is moeilijk uit te leggen in wat voor achtbaan je terecht komt vanaf het moment dat een arts je zo’n vreselijk bericht verteld. Niet alleen medisch maar vooral alle gedachten die er door je heen gaan met betrekking tot de toekomst van de kinderen. Emotie afgewisseld met handelen en regelen van alles wat belangrijk is en waarvan ik later de regie niet meer zal hebben.

Voor dit moment ben ik hoopvol en vooral ontzettend trots op Julia, Coen en Babette. Wat zijn jullie sterk en dapper en dicht bij me!
Op de stichting zijn al veel lieve donaties gedaan waarvoor wij iedereen enorm willen bedanken voor zover dat persoonlijk nog niet is gelukt! Ik hoop dat ook de link naar deze website weer volop door iedereen wordt gedeeld.
Lieve groet,
Renate
2 Reacties
  1. Lieve Renate, ik heb zo ontzettend veel bewondering voor jou én voor je kinderen! Heel fijn dat deze site er nu is, ik heb hem gedeeld en hoop op veel tijd voor jullie én geld voor de stichting, onze steun heb je. Veel liefs van Edith en Jan Roel

Geef een reactie

INFORMATIE

Over Renate

Statuten Jucoba Stichting

Website door Wassili Birbilis | Online Business & Trading Coach

Laatste berichten