Opnieuw overweldigend de reacties na het delen van de website!

Opnieuw overweldigend de reacties na het delen van de website! Dank je wel iedereen voor het delen en voor weer de mooie donaties die zijn gedaan!

Gisteren ben ik  naar een pruikenwinkel in Zwolle geweest.

Gelukkig gaat het haarverlies niet heel snel maar langzaam aan zal ik daar aan moeten geloven..ik riep een aantal weken terug nog dat ik niet aan een pruik zou willen, dan maar zou kiezen voor een leuk mutsje of bandana..maar het zal misschien toch ook wel prettig zijn om af en toe ‘anoniem’ over straat te gaan.

Eenmaal in Zwolle wilde ik nog graag even mijn collega’s bezoeken. Best even een drempel na lange tijd maar wat fijn om ze te zien en even te kunnen omhelzen. Besef opnieuw hoe bijzonder mijn team is en dat ik ze mis. Hartverwarmend ook hoe ze in actie zijn voor de stichting!

Doordat ik gewicht en spierkracht verlies is sporten en bewegen belangrijk. Deze week kwam het daar helaas weinig van. Met een verkoudheid en lage weerstand had rust even prioriteit..

Vandaag is het weer zaterdag en ga ik genieten aan de lijn van het hockeyveld van Babette!

Nog een lang weekend te gaan voor de volgende opname woensdag, waarin de zon zich hopelijk nog veel laat zien!

 

Fijn weekend!

liefs Renate

2 Reacties
  1. Ik heb bewondering voor je kracht, Renate. En ook voor je kinderen! Veel sterkte voor de volgende opname. You can do it! Liefs Nienke

  2. Lieve Renate

    Wat zijn we onder de indruk van jouw verhaal. Maar wat ben je sterk! Zoveel respect voor jou! Graag zouden Arjen en ik een keer langs komen. Mag het op een avond of liever niet? Graag horen we van je!
    dikke kus Arjen en Annet

Geef een reactie

INFORMATIE

Over Renate

Statuten Jucoba Stichting

Website door Wassili Birbilis | Online Business & Trading Coach

Laatste berichten