Het sneeuwt! Tijd voor een update.

Half oktober schreef Renate dat ze aan de vijfde chemokuur ging beginnen. Sindsdien is er veel gebeurd. Na de zesde chemokuur heeft de scan begin november uitgewezen dat een aantal tumoren zijn geslonken en dat er aan de andere kant ook nieuwe uitzaaiingen bij zijn gekomen. Goed en minder goed nieuws dus.

De pijn neemt sindsdien toe en het is zoeken naar een evenwicht in medicatie, zorg en verdere omstandigheden waardoor de pijn zo minimaal mogelijk is. Met dit traject zijn we nu nog bezig.

Er zijn een aantal zeer indrukwekkende en prachtige initiatieven geweest voor de fundraising van de stichting Jucoba. Renate had het hier in haar vorige blog al over. Een aantal collega’s van Renate van de ABN-AMRO hebben via de sponsorloop Stadshagenrun een prachtig bedrag voor de stichting opgehaald. De benefietwedstrijd van Flevoboys JO15 tegen Ajax heeft een super bedrag voor de stichting opgeleverd. Het benefietdiner op 27 november jongstleden bij ‘Bij Ons’ heeft een mooie bijdrage opgeleverd. Maar niet in de laatste plaats wil ik het initiatief van de klasgenootjes van Babette noemen. Via het bakken en verkopen van koekjes en het doen van een sponsorloop hebben zij samen ook een mooie donatie aan de stichting gedaan.

Wat een medeleven..wat een energie en warmte die vrij komt in zo’n verdrietige situatie. Zo mooi!! Renate zou gevoelsmatig zo graag iedereen persoonlijk uitgebreid willen bedanken en veel meer aandacht willen besteden aan iedereen die betrokken is. Vanwege afnemende energie lukt dit Renate helaas niet meer. We vragen bij deze dan ook begrip voor het niet (tijdig) antwoorden van apps, mails en voicemails. Het voelt niet goed maar het is niet anders.

Afgelopen vrijdag hebben we de 48e verjaardag van Renate gevierd! De kerstboom staat. Op naar de volgende nieuwe dag..

 

1 Reactie
  1. Renate alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, fijne kerstdagen en een liefdevole jaarwisseling, hou je taai meid, dikke kus van Diana lam uit Breda

Geef een reactie

INFORMATIE

Over Renate

Statuten Jucoba Stichting

Website door Wassili Birbilis | Online Business & Trading Coach

Laatste berichten